Ne pregătim de iarnă, cu produse noi

Ne pregătim de iarnă, cu produse noi

Încetinesc pulsațiile pământului… Acum Ea, Natura, depune ultimele eforturi pentru a completa încă un ciclu.
Mișcarea de expansiune și de contracție este mult prezentă și în viața plantelor. Acum toată forța lor este concentrată într-un fruct, purtător de memorie pentru anul viitor.
Noi folosim acest bagaj de vitamine, de carotenoide, pentru a ne întări sistemul imunitar dar si pentru a ne proteja pielea pe timpul iernii.

În curând la Căsuță vor fi gata câteva produse create cu elemente din acest sezon!

Unul dintre ele se numește Matca: crema compusa cu elemente din lumea albinelor (ceara,miere, propolis, polen, lăptișor de matca). Aceasta crema unguent, fiind foarte hidratanta, este perfecta pentru toate zonele corpului cu piele extrem de uscata (fata, mâini, picioare, buze etc.) …deci perfecta pentru iarna. ^.^


Crema unguent Rosa Canina este una pe baza de fructe de toamna (măceșe, cătină, ienupăr, morcovi din gradina noastră, semințe de zmeura, toate culese de noi). Fiind bogata în vitamine, această cremă este una antioxidantă care protejează de factorii externi.

Pregătim de asemenea un unguent balsamic Răcoarea Dimineții, pe baza de tătăneasă, arnică, ienupăr și rășină de brad. Acesta este un unguent antiinflamator al cailor respiratorii, bun pentru migrene, dar și pentru mușchi inflamați.

Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.